Lidt om HIF motion

HIF motion byder dig velkommen til et helt nyt motionslokale, der er fyldt med TECA træningsudstyr, med tilhørende nye omklædningsrum.

Motionslokalet indeholder, flere kondicykler, spinning cykel, cross-trainer, løbebånd, stepmaskine og romaskine. TECA styrketræningsmaskinerne giver mulighed for at træne hele kroppen. Til den mere funktionelle styrketræning er der frie vægte, kabeltræk, Squatstativ og bænkpres. Der er ligeledes mulighed for at bruge elastikker, måtter, sjippetov samt store bolde til træningen.

Der er instruktører tilknyttet HIF motion, som alle har fået en grundig instruktion i maskinerne og træningsprincipper ved en fysioterapeut.

Alle nye medlemmer skal have minimum en prøvetime ved en af instruktørerne for at sikre et minimum af skader. Du skal være fyldt 15 år for at træne alene i HIF motion.

Børn under 15 år kan træne sammen med en ansvarlig voksen, efter at begge har modtaget en prøvetime samt udfyldt og underskrevet en formular med betingelserne for at barnet kan træne i HIF motion. 

Du kan træne så ofte du har lyst i HIF motion.

HIF motion er medlem af Anti Doping Danmark

http://www.hvidingif.dk/info.asp?uid=30